Избор на сенник за детска количка

Публикувано от @dmin 28/05/2019 0 Коментари

 

Атмосферните условия са основна пречка за майките, които искат да разхождат детето си на открито целогодишно. Да изложиш мъничето на неумолимите слънчеви лъчи, или да го оставиш на безмилостните напори на есенния вятър…Няма две мнения, че никоя уважаваща себе си майка не би го направила. Всяка ще потърси решение на този проблем по свой начин.


СИГУРНОСТ ИЛИ КРАСОТА.
Когато количката ни е снабдена със сигурен, голям и здрав сенник е лесно, но последните модни тенденции в детските колички са за минимизиране на този елемент и превръщането му в нещо декоративно. Практиката обаче показва, че сенникът на количката е много нужен и без него буквално оставяме детето незащитено от външните условия.


КОЛКО Е НЕЖНО БЕБЕТО…
Дори и слабото слънце лесно може да увреди нежната бебешка кожа. Повечето майки се съобразяват с това и предпазват откритите части на кожата със слънце-защитен продукт, но дори и при това положение има риск от изгаряне и изсушаване. Сенникът не е просто един красив придатък на количките. Той има свои важни функции и ние не трябва да ги подценяваме при избора си на количка.
Същото е положението и когато става дума за дъжд, сняг или вятър. Когато сме навън с детето в лошо време, ние трябва да сме напълно сигурни, че сме му осигурили най-добрата защита от простуда и намокряне. Да е на завет и да не се мокри е много важно при една разходна на открито.


КАК ДА ПОПРАВИМ ГРЕШКАТА.
Ако сте от процентът родители, които са допуснали грешката естетичният външен вид на количката да ги заблуди и са предпочели количка с малък и не функционален сенник или пък просто искате по-надеждна защита за вашето дете, можете да потърсите и да закупите допълнителен сенник за своята количка.
Тези сенници на функционални, красиви, лесни за поставяне и на изгодна цена. Можете лесно да го закрепите за количката си посредством специални регулируеми ластици, както и да го местите, ако имате повече от една количка. Тези сенници са с висока UV защита и в сравнение с чадърчетата за колички са много по-удобни, защото се закрепят стабилно и не се отмятат от вятъра. В слънчево време сянката, падаща от такъв сенник, е по дълга и обхваща дори крачетата на бебето, като в същото време не му пречи да се наслаждава на разходката.


ЦВЕТОВЕ, ЦЕНИ, РАЗМЕРИ.
Можете да изберете универсален сенник за вашата количка, който ще пасне дори на кошчето за новородено. Цветовата гама е много богата и със сигурност ще откриете подходящия за вашата количка сенник. С такова приспособление ще превърнете дори обикновената количка в истинско бижу, а и най-важното – ще сте напълно спокойни, че вашето мъниче е напълно защитено.Вашата детска количка ще бъде напълно уникална, а детето ви изцяло защитено на напълно достъпна цена. Все пак сумата варира при различните марки, но когато става въпрос за детето ни, въпреки различията в цената, сенниците са едни и същи. Размерите също са универсални, но общото между видовете е, че са напълно съвместими с всички колички.

ВИДОВЕ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА

1. Сенник за количка обикновен 

 

 

2. Сенник за количка сфера 

 

3. Сенник за количка перде